Skip to content Skip to footer

Hartelijk dank voor je interesse in het muziektheaterproject Hid Hero en het referendum. Een grootschalig en ambitieus project in Bolsward. Voordat je het auditieformulier gaat invullen, vragen we je onderstaande informatie goed tot je te nemen. Heb je nog andere vragen die voor jou belangrijk zijn voordat je besluit het auditieformulier in te vullen? Laat het weten via info@hidhero.nl

Voor onze productie zijn wij nog op zoek naar koorleden (alle leeftijden) én kinderen in de leeftijd 10 – 14 jaar. Hid Hero en het referendum is een productie met ambitie. Daarom zoeken wij gemotiveerde deelnemers. Als dank voor die motivatie kun je rekenen op professionele begeleiding in de breedste zin van het woord. Het project biedt een unieke kans aan kunstbeoefenaars die houden van een bijzondere uitdaging en die zich verder willen ontwikkelen. 

Heb je interesse? Laat het ons weten. Wij nemen daarna snel contact met je op.

Repetities

In april organiseren wij een bijeenkomst voor alle deelnemers. De repetities voor het project starten in mei 2022. Er wordt volgens een schema gerepeteerd. Hou er rekening mee dat er ook een paar repetitieweekenden worden georganiseerd.  

Vakantieperiode

In de periode van 16 juli tot 20 augustus wordt er uitsluitend individueel gerepeteerd. In deze periode is het dus geen probleem je vakantieplannen ten uitvoer te brengen. Vanaf 20 augustus zetten we de eindspurt in naar de première. De laatste weken voor de voorstelling repeteren we elke avond. Afwezigheid wegens vakantie is dan niet mogelijk. 

Speelschema

Hid Hero en het referendum wordt in de periode tussen 8 en 24 september tien keer opgevoerd. Het voorlopig speelschema is als volgt: 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18 september. De week van 19 tot 24 september gebruiken we voor voorstellingen die moeten worden ingehaald (bijvoorbeeld door slecht weer).

Voorwaarden

Voorwaarden voor deelname aan auditie:

 • minimumleeftijd 10 jaar
 • beschikbaar zijn in repetitie- en speelperiode 
 • formulier insturen voor 15 maart 202

Aanmeldingsformulier

  Theater / toneelervaring

  Heb je vaker in een theaterproductie gespeeld? janee

  Zang

  Heb je zangervaring? janee

  Welk stemtype heb je?

  Zing je in een koor?

  Zing je solo's

  Dans

  Heb je danservaring? janee

  Algemene informatie

  Wat is je beroep?

  Gevolgde theateropleidingen/cursussen

  Wat trekt je aan in het theaterproject Hid Hero en het referendum?

  Ben je geïnteresseerd in onze digitale nieuwsbrief? janee

  Upload een recente foto van jezelf.