Skip to content Skip to footer

Tickets

Een toegangskaart voor Hid Hero en het referendum kost € 24,50 (exclusief reserveringskosten). Alle bezoekers ontvangen een fraai uitgevoerd programmaboek met achtergronden over de vergeten geschiedenis rond de Bolswarder wezen en het georganiseerde referendum. Daarnaast is er informatie over de spelersgroep en de totstandkoming van de productie.

Vanaf nu zijn de toegangskaarten online beschikbaar. Per speelavond zijn 450 tickets beschikbaar.

Als je klikt op één van de onderstaande data van je voorkeur kom je in het bestelprogramma. Na betaling ontvang je je de tickets in je mailbox. VERGEET NIET DEZE TOEGANGSKAART(EN) -digitaal of geprint- MEE TE NEMEN NAAR DE VOORSTELLING.

Wil je ook nog voor een andere datum kaarten bestellen, begin dan opnieuw via deze pagina en klik de gewenste datum aan.

Voorstellingen vrijdag en zaterdag afgelast

Op basis van de weervoorspellingen worden de voorstellingen van het Bolswarder project Hid Hero en het referendum voor vrijdag en zaterdagavond verschoven naar zondag (18/9), maandag (19/9). Bovendien wordt wegens het grote succes een extra speelavond ingelast op dinsdag 20 september.

De organisatie van het succesvolle evenement vindt het risico te groot de geplande voorstellingen voor de komende dagen door te laten gaan. Ook de voorstelling van donderdagavond kampte met slechte weersomstandigheden, waardoor de productie moest worden stilgelegd. Bezoekers die tickets hebben gekocht voor de voorstellingen van donderdag, vrijdag en zaterdag voorstellingen ontvangen bericht.

Donderdag

8 - 9

première
Vrijdag

9 - 9

Uitverkocht!
Zaterdag

10 - 9

populair
Zondag

11 - 9

Woensdag

14 - 9

Donderdag

15 - 9

Vrijdag

16 - 9

geannuleerd
Zaterdag

17 - 9

geannuleerd
Zondag

18 - 9

Maandag

19 - 9

Dinsdag

20 - 9