Skip to content Skip to footer

Kaartverkoop gestart

Vanaf 1 juni kunnen stoelen op de tribune worden geboekt voor de Hid Hero en het referendum. De voorstelling gaat op 8 september in première in de achtertuin van Het Weeshuis in Bolsward.

De kaartverkoop gaat uitsluitend online via www.hidhero.nl. Uiteraard staat op de site ook veel informatie over het project en de makers. Na de reservering krijg je de toegangsticket(s) in je mailbox. Behalve de premièrevoorstelling zijn er meerdere mogelijkheden in de maand september. De data tref je op de reserveringspagina van de website. Op speelavonden begint de voorstelling stipt om 20.30 uur. Hid Hero en het referendum duurt anderhalf uur. Er is geen pauze. Voorafgaand en na afloop zijn er voldoende mogelijkheden om iets te drinken op het speciale ‘theaterterras’.

Voor groepen kunnen speciale arrangementen worden ontwikkeld. Bijvoorbeeld door voorafgaand een hapje te eten bij een van de horecagelegenheden in de stad of een speciale ontvangt op de theaterlocatie. De groepsarrangementen kunnen op maat worden samengesteld, dus worden aangepast aan de wensen van de groep. Neem voor meer informatie contact op met Natasja Kemkers (natasja@hidhero.nl).