Skip to content Skip to footer

Hid Hero zoekt kostuummakers

In september vindt in de achtertuin van het voormalig Weeshuis in Bolsward, de theatervoorstelling Hid Hero en het Referendum plaats. De voorstelling gaat over een vergeten deel van de Bolswarder geschiedenis. Spelers, muzikanten, koorleden, vrijwilligers; met elkaar maken we er een mooi spektakel van, onder begeleiding van verschillende professionals.

Voor de kostuumwerkgroep zoeken we mensen die het leuk vinden om 1x per week samen te werken aan de kostuums, voor iedereen die op de planken staat. Heb je affiniteit met naaien, ben je goed met spelden en stoffen, kun jij prima een knoop zetten, of weet jij de beste kringloopwinkels te vinden? Dan zijn we op zoek naar jou! Tijdens de naaiochtenden komen we samen en zorgen we ervoor dat alle kostuums gemaakt of verzameld worden. Natuurlijk met een lekkere kop koffie of thee erbij, want samen werken is natuurlijk ook gezellig!

De naaiochtenden vinden 1x per week plaats in het Huis van Compassie op maandagochtend. Onder leiding van kostuumontwerpster Hadewych ten Berge worden alle kostuums uitgewerkt, zij zal dan ook aanwezig zijn. Ook tijdens de voorstellingen zoeken we mensen die zorg dragen voor de kostuums. De voorstellingen vinden plaats vanaf 8 september.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze kostuumgroep of wil je meer informatie? Op maandag 25 april starten we met een gezellige kennismakingsochtend, waarbij we je graag iets meer vertellen. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via info@hidhero.nl of neem contact op met Kirsten Dijk (productieleider Hid Hero) via 06-55134390.